Jewel peek

Photo

Jewel peek

Bijrijdster/ amazone / ruiter

  • Spijkenisse
  • 10 maanden geleden bijgewerkt

Omschrijving

Heey,

Mijn naam is Jewel ik ben een meisje van 15 jaar oud en zoek wat logisch is als ik me inschrijf op deze website een verzorgpaard/pony.

Ik zal eerst wat over mezelf vertellen zodat u weet waar u aan toe bent.

Zoals ik al zei ben ik 15 jaar oud, ik rijd al sinds mijn 6e paard dus nu al 9 jaar. Vanaf dat ik 12 jaar was ben ik paarden gaan verzorgen ik begon met een Belgische trekpaard merrie, ik heb daarbij geholpen met het inrijden van haar.

Mijn 2e verzorgpaard was een kwpn’er maar deze bleek niet te kunnen functioneren zonder een kalmeringsmiddel en daarom moest hij helaas weg.

Mijn derde paard was de witte irish cob tinker van de foto’s hij was eerst een dekhengst totdat de oude eigenaresse hem kocht en ik hem ging verzorgen ik heb hem 2 – 2,5 jaar verzorgd maar helaas wilde de eigenaresse hem niet meer en ik kan gewoon niet 7 dagen in de week naar een paard dus kon hem zelf ook niet kopen.

Mijn 4e en laatste verzorgpaard was een fjord maar ik kon niet meer op.hem rijden omdat hij te oud was dus heb hem wel nog 2 maanden verzorgd totdat hij naar een pension stal ging.

De gehele tijd ben ik met manege lessen door gegaan en dat is wat ik nu nog steeds doe ik rij op manege paarden en pony’s zodat ik mezelf constant kan blijven verbeteren en ontwikkelen.

 

Over het verzorgpaard/pony, ik ben niet zo groot (maar 1,52) dus ik zoek liever ook geen grote pony/paard. Ik hou ook wel van een beetje uitdaging maar hoeft niet per se.

Ik hoop graag van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Jewel


Locatie


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht